STAP IN EN RIJD MEE…

Het verhaal achter Exciting Cars begint bij Opel Team Exelmans, sinds 1977 gekend als een team dat voor elke klant op volle toeren draait. De regelmatige vraag van klanten naar een aanbod exclusieve Jahreswagens met de back-up van ons eigen team, viel bij ons niet in dovemansoren. Omdat we het belangrijk vinden om ieders wensen te kunnen voldoen, bieden we naast Opel voertuigen ook dit type tweedehandswagens in uitstekende staat aan. Wij zoeken dus de gepaste auto voor elke klant !

Als traditionele familiezaak vinden we het belangrijk dat zowel onze teamleden als onze klanten zich thuis voelen bij Team Exelmans … en dus ook bij onze afdeling Exciting Cars. Dat maakt dat er bij ons een gezellige sfeer hangt en dat de meeste van onze teamleden al 10-tallen jaren trouw zij aan zij werken. Een 40-jarenlange professionele ervaring in combinatie met een familiale teamspirit is dan ook de fundering van ons succesverhaal en onze passie voor auto’s.

Eénmaal je die droomwagen bij ons gevonden hebt, stopt het verhaal niet. We vinden het immers uiterst belangrijk om een volledige dienstverlening aan te bieden en kunnen bijgevolg ook na de aankoop in eigen huis zorgen voor alle onderhouds-, service-, diagnose- of carrosseriewerken die je wagen nodig zou hebben. Om deze stelling 100% waar te kunnen maken, hebben we een afdeling in onze werkplaats volledig ingericht als Bosch Car Service Center, waardoor we je zelfs kunnen verzekeren dat de originele fabrieksgarantie behouden blijft!

Kortom, de zoektocht naar jouw droomwagen loopt hier van begin tot einde op wielen!

ONZE MECHANIEK

Ruim aanbod

Bij Exciting Cars vind je vast en zeker wat je zoekt. Met merken zoals BMW en Mercedes bieden wij een mooie keuze aan premium tweedehandswagens in eigen voorraad, die we desgewenst verder kunnen uitbreiden tot een aanbod van honderden Jahreswagens.

Service

Als Bosch Car Service, een alle-merken garage met high-tech diagnose apparaten en sterk opgeleid personeel ben je welkom voor onderhoud, herstellingen en diagnose aan je wagen … én lossen wij eventuele problemen met je wagen zelf op. Daarnaast zijn we erkend carrosseriehersteller voor alle merken.

Garantie

Elke wagen registreren wij met een onafhankelijke, degelijke, uitgebreide en officiële garantie, waarvan we uiteraard een certificaat afleveren. Door onze erkenning als Bosch Car Service Center blijft je wagen bovendien genieten – en dit is uniek – van de originele fabrieksgarantie.

100% inzet

Ons team maakt van jouw aankoop een boeiende beleving. We begeleiden je met professioneel advies en zijn enkel tevreden wanneer jij dat ook bent.  

Betaalbaar

Wij maken je droom graag werkelijkheid, want een exclusieve wagen is bij ons betaalbaarder dan je denkt. Indien gewenst kunnen we tevens zorgen voor een financiering of leasing op maat die voldoet aan jouw voorkeuren, zowel voor privé-aankoop als op naam van het bedrijf.

START YOUR ENGINE!

Kom vrijblijvend langs in onze showroom, werp een blik op ons aanbod en inspecteer de wagens gerust tot in de kleinste details. Uiteraard helpen we je graag verder met ons advies en beantwoorden we al je vragen. Start de motor van je droomwagen en neem het stuur in handen voor een testrit.

We zijn er van overtuigd dat je daarna
de sleutels niet meer wil afgeven.

ROUTE OPNIEUW BEREKENEN?

De weg naar je droomwagen langer dan verwacht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe aanwinsten.

EXCITING CARS

Voor ronkende fantasieën ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je dan ook graag met de zoektocht naar een zo goed als nieuwe tweedehands- of directiewagen die niet enkel bij je past, maar ook je hart een versnelling hoger doet schakelen.

EXCITING CARS

Diesterstraat 162
3980 Tessenderlo

Tel.: 013 66 12 15
welkom@exciting-cars.be